Preloader Close
projecten

Hoogbroekseweg te Alverna

Jeroen en Inge hadden een mooi perceel gekocht in Alverna en wilde er graag een zogenaamde “notaris” woning bouwen.

Echter lag de bestaande woning en het bouwvlak aan de zijkant van het perceel. Middels een bestemmingsplan wijziging is het gelukt om het bouwvlak te verschuiven en te vergroten.

"Indien u op zoek bent naar een vakkundig bouwkundig adviseur met een no-nonsense aanpak, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een buitengewoon helder advies dan bent u bij Erwin de Haan van Helder aan het juiste adres.

Na het eerste oriëntatiegesprek hadden wij direct een goed gevoel bij Erwin. Zijn manier van werken, de directe communicatie lijnen en persoonlijke betrokkenheid hebben ons direct doen besluiten met Helder in zee te gaan.

Wij hebben het gehele proces van ontwerp, constructieberekeningen, aanvraag omgevingsvergunning, uitgebreide bestektekeningen en werkomschrijving, aanbestedingstraject aannemer en afsluiten aannemingsovereenkomst aan Erwin uitbesteed.

Door de goede voorbereiding van Erwin staat alles duidelijk op papier en verwachten wij een soepel bouwproces. In de bestektekeningen zijn zeer veel gedetailleerd uitwerkingen opgenomen zodat het visueel duidelijk is voor de aannemer hoe alle belangrijke elementen gerealiseerd moeten worden".

Jeroen en Inge Nouwens

  • Bouwkundig en constructief tekenwerk
  • Raming van bouwkosten
  • Constructief advies
  • Vergunning aanvraag
  • Aanbestedingstraject en oplevering
Go To Top