Over ons

Helder Bouwkundig Ingenieursbureau is een energiek en gedreven ingenieursbureau gevestigd in Wijchen. Afspraken maken met opdrachtgevers/ adviseurs/ gemeentes/ aannemers en deze nakomen staan bij ons hoog in het vaandel.

Helder Bouwkundig Ingenieursbureau heeft ruime ervaring in het ontwerpen, begeleiden en technisch uitwerken van woningen in verschillende architectuur stijlen.

Helder Bouwkundig Ingenieursbureau is in 2012 opgericht door Erwin de Haan na ruim 10 jaar ervaring in de bouwwereld. Door deze ervaring hebben wij een gedegen opgebouwd netwerk van vertrouwde collega bedrijven.

 

Onze visie

Wij zijn van mening dat het eindproduct van onze klanten centraal moet staan. De juiste weg hiernaar toe kunt u aan ons overlaten. Door uw plannen goed op papier te laten zetten kunnen veel problemen en onvoorziene kosten voorkomen worden.

Wij bieden een toegevoegde waarde door ingewikkelde zaken op een (vaak) onbekend terrein transparant en helder te maken. Deze competenties dragen bij aan het resultaat wat onze klanten voor ogen hebben.